En s-more cake eller fudge brownie-paj med marshmellows. Jag tänkte komma och liva upp erantisdag med en riktig sockerchock, jag lever nämligen efter det mottot att det är i börjanavveckan vi behöver positiv energi och sötsaker som allra mest
I eftermiddag kommer några vänner på besök och då tänkte jagbjuda på denna red velvet cake. Det är inte klokt vadtiden går fort det är redanförstaadvent
Socker till frukost gör inte baraattjag får enenergidipp ett partimmarsenareutan det gör också attjag lägger en dålig grund för restenavdagen – jag mår verkligen inte braav socker
Korven heter verkligen ”Maltesisk korv” och är kryddad med koriander, vitlök och persilja. Jag vet att det är oförsvarligt länge sedanjagsenastla upp ett inlägg
Dock tycker jagattden ser lite tråkig ut så därför valdejag ikväll attbakapimpadechokladbollar som påminner om cakeballs (återigeninspiration från bakerella)
en ljuvligt blåbär sockerkaka för alla som älskar blåbär. Lägg smör och strösocker i en bunke. Blåbär muffins är min förtakaka som jag gjorde med blåbär och Blueberry creamcake är min favoritkaka som jagälskaattgöra med blåbär
Men som vanligt så vill jagatt det skavaraenkelt, så denna cookie cakekan du enkeltvispa ihop – för hand – och allt som behövs är två bunkar, enkastrull och enenkel visp
Nu harjagtagit i ordentligt och fått till det, denultimatatårtan. Easter,. Cakes,. Chocolate,. Blackmagicbottnar, som har blivit enfavorit här, varvade med belgisk mjölkchoklad, rostademarshmallows och saltkolasås i en himmelsk kombination
bondbönor, maltesiskt, mejram, olivolja, vinäger En skål rensade bondbönor. Jag tycker de är väldigt godafärska, precis som de är eller i ensallad med en vinärgrett
Små mumsbitar som blev fasligtgoda. VARNING - perfektaatt gå och norpa i kylskåpet. D ca 30 st minicupcakes Du behöver. 150 g smör 2 ägg 1 ½ dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 2 dl creamfraiche 3 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1 dl kakao 1 nypasalt 50 g. ca 30 st min. 1 tsk vaniljsocker. 2 dl creamfraiche. 2 tsk bakpulver. 1 dl kakao. 1 nypasalt
/ Blanda ihop ingredienserna till glasyren. Whisk together ingredients for the frosting. I baked this cake one of the lastdays of being home in Stockholm
Chokladkräm100 g mörk choklad 70 % 60 g äggula [5 st] 75 g strösocker [0,75 dl] 30 g majsstärkelse [0,5 dl] 3 g vaniljsocker [1 tsk] 350 g standardmjölk [3,5 dl] 20 g osaltat smör. Chokladpavlova75 g mörk choklad 140 g äggvita [4 st] 220 g strösocker [2,5 dl] 8 g majsstärkelse [1 msk] 4 g vitvinsvinäger [1 tsk]. Chokladsås85 g strösocker [1 dl] 40 g kakao [1 dl] 100 g grädde [1 dl] 30 g smör. Garnering500 g grädde, vispad (5 dl) 100 g choklad, hackad 20 maltesers
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.