Öppen lasagne med spenat, ricotta och mandelpesto
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 0,5 dl mandel 25 gram smör 1 st citron(er) 0,5 tsk honung 1 st gul lök(ar) 1 st vitlöksklyfta(or) 250 gram skogschampinjoner , eller portabella 4 skiva(or) Serranoskinka , (kan uteslutas) 200 gram spenat , färsk 1 odefinierad salt 2 st lasagneplattor , normalstora 0,5 burk(ar) ricottaost 1 odefinierad svartpeppar , nymalen Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.