Ett gott alternativ till vanlig ” köttig ” lasagne. Sedan ett lager medspenat-ostblandningen. Men vill gärna skära ner på köttintaget och går det att göra ett gott alternativ som med denna lasange är det bara ett plus
Pussla ihop en botten av lasagneplattornaoch täck med béchamelsås. Igår gjorde jag och Victor en fantastisk middagskreation - en lasagne som också blev en mättande studielunch idag
Täck medlasagneplattor. Fina smaker från spenat, zucchini, tomat och chili och snabblagad om man väljer färska lasagneplattoroch har tomatsåsen klar (från frysen eller från butiken), Lasagnen innehåller keso istället för bechamelsås ochkeson ger en fin textur till rätten
Börja med den vita såsen och avsluta medlasagneplattormed lite vit sås ovanpå. Ta fram en ugnssäker form och varva den vita såsen, lasagneplattorna, spenat, smulad fetaost och tomatsås
Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan. Hacka vitlök och lök fint, lägg det i en gryta och fräs med en klick smör
)Lasagnen är vegetarisk och innehåller bland annat spenat, getost och soltorkad tomat. Häll resten av gräddmjölken i kanten på formen, så att inte lasagneplattorna blir torra
Varva sås, spenatoch lax med pastaplattorna i tre eller fyra lager i en ugnsfast form. Tryck till de sista plattorna lite extra och toppa med den sparade såsen och riven ost
Här kommer en snabblagad och fruktansvärt mumsig lasagne som med fördel serveras inte alltför varm. Varva lasagneplattor, keso, tomatröra, löken, solrosfrön och ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.