If using chicken breasts, cut them lengthwise into thin fillets, each fillet will make one bomb. Pound the chicken fillets between parchment paper until about ¼ inch thin
kyckling. Bind ihop kycklingen. Skala citronen, skär loss en liten bit för att gnida in kycklingen med och tryck därefter in resten av citronen i kycklingen och pensla med marinaden
använd färre om du vill ha mildare smak 4 st vitlöksklyfta(or) , skalade och grovt hackade 600 gram körsbärstomater , (orangea körsbärstomater ger extra sötma) 3 msk oliver , blandade, marinerade av god kvalitet (urkärnade) 2 msk kapris , (skölj dem före användning om de ligger i saltlag) 12 st kycklinglår , filéer 1 knippa(en) basilika , färsk (ca 30 g) 0 st salt 0 st peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Marinerade kycklingben i rosmarin och oregano tillsammans med potatis och morötter. Blanda alla ingredienser till marinaden i en bunke, lägg i alla kycklingbenen och smörj in dem i marinaden (även under skinnet)