Västerbottensostgratinerad kyckling 1,20 kg Kyckling, bröstfilé eller lårfilé. 1 4 deciliter Grädde. 1 2 deciliter Smetana. 1 2 msk Kycklingfond (koncentrerad). 1 250 g Riven västerbottensost. 1 1 tsk Dijonsenap. 1 15 st Cocktailtomater. 1 Olivoljatillstekningwww.lchfarkivet.se
Italiensk kycklinggrytaIngredienserPortioner. 4 2 gula lökar 2 vitlöksklyftor ca 600 g kycklinglårfilé 1 msk olivolja salt och svartpeppar 2 msk finhackad färsk timjan 1 dl balsamvinäger 1 dl vatten 2 msk kycklingfond (eller 1 buljongtärning) 1 tsk strösocker 4 portionerris (gärna basmati) 1 dl vispgrädde 150 g haricots verts Lägg tilliinköpslistanwww.ica.se
Kycklingpanna med timjanIngredienserPortioner. 4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg tilliinköpslistanwww.ica.se
Sesamkryddad kyckling på spett med jordnötssåsGlasering. Jordnötssås. Du behöver också grillspett. 500 g kycklingfilé 1 limefrukt 0,5 dl japansk soja 1 msk fisksås 2 msk rapsolja 1,5 krm malen svartpeppar. 0,5 dl jordnötter, finhackade 4 msk jordnötssmör 1 tsk sambal oelek 1 gul lök 2 klyfta vitlök 1 msk neutral olja 1 burk kokosmjölk [400 ml] 1-4 tsk röd currypasta 1 msk rörsocker 1 msk fisksås 1 msk citron, pressad (eller limesaft). 0,75 dl honung, flytande 2 tsk kinesisk soja 4 msk sesamfrön www.koket.se
Kycklinggryta i krämig sås Jag ska ge er ett gott recept på en enkel men så vansinnigtgodkycklinggryta som passar utmärkt både till vardags som helg Kryddburken.se
Kyckling med ädelost och rosépeppar Lägg upp på ett fat och häll på såsen. Rör ihop ädelost, salt, peppar, soja, basilika, rosépeppar, crème fraicheochmatlagningsgräddeoch häll över kycklingenwww.hemtrevligt.se
Kycklingpanna med svamp och lingon Putsa kycklinglårfiléernaoch skär varje filéi två bitar. Rör ner hackad persilja, smaka av med salt och peppar och servera med pressad Ica kuriren
Kycklingnuggets med dippsås Doppa kycklingbitarnai äggsmeten och rulla dem i panko, och lägg dem på ett smörpapper. Blanda majonnäs, gräddfil, curry och sweet chilisåsi en skål Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.