Gratinerad kycklingfilé - Hemmets Journal Gnid in dem lätt med salt och peppar. Skölj och torka av kycklingfiléerna. Smaka av med portvin, salt, peppar och soja Hemmets Journal
Baconlindad kyckling Skär ett snitt i kyckling o fyll med färskost. låt småkoka medans de andra tillagas, rör net parmesanen det sista Jordgubb o Lime
Kycklinggryta – allt i ett Sätt en stor ugnsfast gryta på spisen på medelvärme. Ta bort skinnet från kycklingen och tillsätt den, häll i vinet och kycklingfonden och låt koka ihop lite grann Svt
Kasslergratäng Servera gärna med sallad. 750 g benfri kassler. 11½ kg potatis. 11 morot. 12 gula lökar. 13 vitlöksklyftor. 11 röd paprika www.arla.se
Italiensk kycklinggryta 4 2 gula lökar 2 vitlöksklyftor ca 600 g kycklinglårfilé 1 msk olivolja salt och svartpeppar 2 msk finhackad färsk timjan 1 dl balsamvinäger 1 dl vatten 2 msk kycklingfond (eller 1 buljongtärning) 1 tsk strösocker 4 portioner ris (gärna basmati) 1 dl vispgrädde 150 g haricots verts Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Kyckling parmesan Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg. Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen och tillsätt Hotell Tvärdraget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.