Hög fin luft, solsken och ledig söndag. I kylen låg några trattisar och ropade på att få bli uppätna. Så det fick bli Wallenbergare men fint mos, lingon och skirat smör till söndagsmiddag
God morgon från ett mycket riktigt blåsigt Skåne. Brrrrr. Det är nästan så jag inte vill gå ut idag men huset är fullt av folk och vi ska hinna avverka en hel del dag
Det är alltid roligt att testa någonting nytt. Efter att jag hade suttit och bläddrat i ICAs tidning Buffé, som jag annars alltid brukar slänga direkt, hittade vi ett recept vi ville testa
Sås. Låt yoghurten rinna av (ju längre ju godare). Hacka/pressa i vitlöken, hacka örterna och chilin. Blanda runt i yoghurten, drissla på lite olivolja
Några dagar in på det nya året. Julen är utstädad och i morgon är det dags att återgå till vardagen. Med nya året vill jag försöka att få familjen att äta mer vegetariskt
Förbered er på det kanske matigaste inlägget (i dubbel bemärkelse) i bloggens historia. Idag kommer jag att gå igenom allt som en behöver veta som julfirande vegetarian
DAGENS RECEPT 14-10-18SELLERIBIFFAR MED ÄPPELPURJOVegetariska rätter blir alltmer populära. Och varför inte då och då välja att servera en lättsam måltid som omväxling till kött- och fiskrätter
Hej. Nu är det bara två veckor kvar tills jag slutar på Fryshuset och börjar jobba heltid med bloggen. Jag är ganska rejält utfasad från de flesta processerna på jobbet och börjar lite så smått kunna känna av hur det ”nya livet” kommer att bli
Hej där vänner. Idag kom jag hem från en låååång veckas fantastiska äventyr i Asien där jag varit för att scouta vad som händer i östanland på vegofronten
Biffar behöver inte alltid vara av kött för att smaka smaskens, det är ett som är säkert. Bönor är ypperligt att göra biffar på om man är sugen på att få in lite mer vegetariska rätter i sin kost och går att smaksätta på massa olika vis