Jag har förändrats en del inom bakningen sedan bloggen startades. Innan bloggen var jag mycket mer våghalsig när det kom till att testa olika receptidéer
Jag har skrivit om det innan. det där om när jag experimentera fram recept. Att ibland blir det katastrof, rakt ner i soporna och ibland blir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" och i helgen var det sannerligen ett sådant, kan svära på att jag till och med hörde en änglakör när jag satte tänderna i den här tårtan
Ballerinakakor är en av mina favoritköpekakor och när jag gjorde min senaste bokserie var det ett måste att ha med en hemmagjord version av ballerinor i boken om Småkakor
Anette undviker ju gluten för att hon mår bättre av det. Så när vi skulle göra en vegetarisk rätt ville vi ha ett glutenfritt börd att skopa upp grytan med
Detta recept har en italiensk touch men jag gjorde faktiskt denna rätt för första gången på Ölstugan 1892 Tullen som serverar svensk husmanskost, det är inte riktigt svensk husmanskost men nästan alla råvaror finns att hämta i vårt land
När Under vårt tak nu firar 1 år som blogg vill vi bjuda på något extra. Vi har därför komponerat ihop en trerätters jubileumsmeny som givetvis är Paleo