Dessa är helt ljuvligaenligtmig som älskar allt som har med socker att göra. Vitchoklad. Går att förbereda och frysa in för att sedan plocka fram och då doppa ichoklad och strö på krossade polkagrisar
Börja därefter med den vitachokladbrownien. Börja med den mörka chokladbrownien. Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvligabrownie
Varm chokladmed skumtomtar och vitchoklad. Imedchoklad och skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog ivägtill jobbet imorse passade jag på att experimenterai köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixademed
Här kommer en riktigtljuvlig cheesecake med mascarpone och vitchoklad, toppad med ett lager kola. Servera den tillsammansmed sommarens bär för att få till en syrlig kontrast
Mörk chokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigtmastigt och sött bakverk fullt medljuvligchoklad
Extra plus att de blir så vackra också med de olika lagren, då smakar det extra gott också. Vitchoklad och saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag
Och intevilken varm choklad som helst utan med smak av pepparkaka. Härligtmed fredag även om jag denna helg kommer mestadels vara själv då Viktor åkte ivägimorse på bortamatch och inte kommer hem förrän sent imorgon kväll
Mixa som hastigastmed en stavmixer och passera sedan hjortronen genom en sil. Garnera med bär. Ta av kastrullen från plattan och tillsättchokladen, rör tillschokladen har smält och sila av vaniljstången och häll upp iportionsglas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.