Torskgryta med crème fraiche, dragon, purjolök och soltorkade tomater 4 styckfrysta torskryggsfiléer. 1 gul lök. 2 vitlöksklyftor. 1/2 citron. 0,5 dl hackad, färsk dragon (eller 2-3 msk torkad dragon) www.landleyskok.se
Färskpotatisgryta med fisk och räkor Häll fiskbuljong och tomater med sin vätska i en kastrull och låt det koka upp. 5 l fiskbuljong. Skrapa färskpotatisen väl Hemmets Journal
Röding med mandelpotatisomelett och pepparrots crème fraiche Ingredienser Portioner. 4 600 g mandelpotatis 2 rödlökar 2 msk margarin eller smör salt och peppar 8 ägg 1/2 dl vatten 1 dl riven Västerbottensost 2 dl lätt crème fraiche 3 msk riven pepparrot 2 msk hackad dill 1 citron 600 g rödingfiléer Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Brasiliansk fiskgryta med kokosmjölk Vit fisk är ju väldigt gott som den är med bara salt och peppar men att lägga den i en smakrik gryta som jag gjorde igår blir också väldigt gott Mat och odla
Grillad röding och spetskål med pepparrots- och dillsås Salta fisken och pensla skinnsidan med olja. Låt fisken ligga still på gallret under hela grilltiden. Koka potatisen i saltat vatten Hemmets Journal
Tiradito på skreitorsk Häll av limen och lägg upp fisken på uppläggningsfat. Skär fisken i tunna skivor, cirka 3 mm. skreitorsk eller torskrygg Svt
Brasiliansk fiskgryta med kokosmjölk Hacka fisken i stora bitar, krydda med salt, peppar och pressa limesaft. över fisken. Blanda och låt gärna fisken marineras i kylen några timmar Min Lilla Kokvrå
Rullströmming med chili Klipp bort ryggfenan på strömmingen och rulla ihop den med skinnsidan utåt. Lägg rullarna i en smord form Hemmets Journal
Lyxiga laxbaguetter Frallor med tonfiskröra. Hej,. Jag ska snart iväg och jobba men vill visa dig en god macka jag gjorde för ett tag sen, som vore en perfekt utflyktsmacka att göra och njuta av i solskenet idag, eller till helgen Mat i kvadrat
Skaldjurslasagne 2 finrivna fiskbuljongtärning. 1 Rör ihop crème fraiche, mjölk, sambal, vitlök och buljongtärning i en stor bunke www.coop.se
Röding med löjrom, blåmusslor och rotfrukter 4 skinn- och benfria rödingfiléer. 4 msk Kalix löjrom. 1 msk olivolja. 1 tsk salt och peppar. 500 g rotselleri www.arla.se