Tiradito på skreitorsk
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • skreitorsk eller torskrygg
  • 1 limejuice
  • 1 finhackad röd chili
  • 1 olivolja
  • 1 koriander
  • 1 färsk mynta
  • 1 blodapelsiner
  • 1 rädisor eller 1 fänkål1. Skär fisken i tunna skivor, cirka 3 mm. Lägg på ett fat och slå över lime. Låt stå i 15 minuter.2. Häll av limen och lägg upp fisken på uppläggningsfat. Salta och peppra efter smak. Strö över finhackad chili och ringla över oliovolja.3. Garnera med rädisor, apelsin, koriander och mynta. Servera.TipsSkrei kan bytas ut mot t ex torskrygg, hälleflundra eller pilgrimsmussla och blodapelsinen bytas ut mot mango eller avokado.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.