Röding med löjrom, blåmusslor och rotfrukter
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skinn- och benfria rödingfiléer
  • 4 msk Kalix löjrom
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt och peppar
  • 500 g rotselleri
  • 200 g gulbetor
  • 300 g morötter
  • 1 liten purjolök
  • ½ huvud blomkål
  • 200 g blad från spetskål
  • rivet skal och saft av ½ citron
  • 1 schalottenlök finhackad
  • 1 dl hackad färsk dill
  • 1 kg blåmusslor
  • 2 schalottenlökar
  • 2 vitlöksklyftor finhackade
  • 5 kvistar färsk timjan
  • 50 g Arla® Svenskt Smör
  • 1 dl Arla Köket® crème fraiche
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 skinn- och benfria rödingfiléer 4 msk Kalix löjrom 1 msk olivolja 1 tsk salt och peppar 500 g rotselleri 200 g gulbetor 300 g morötter 1 liten purjolök ½ huvud blomkål 200 g blad från spetskål rivet skal och saft av ½ citron 1 schalottenlök finhackad 1 dl hackad färsk dill 1 tsk salt och peppar 1 kg blåmusslor 2 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor finhackade 5 kvistar färsk timjan 50 g Arla® Svenskt Smör 1 dl Arla Köket® crème fraiche 1 tsk salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.