Kött kyckling

Kött kyckling

  • 29 Recept
Kyckling med parmaskinka och balsamsås

Kyckling med parmaskinka och balsamsås

500 g kycklinglårfilé. 1 msk kycklingfond. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklinglårfilé 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 tsk torkad oregano 4 skivor parmaskinka 2 dl Arla® vispgrädde 2 msk balsamvinäger 1 msk kycklingfond 2 pressade vitlöksklyftor 150 g sockerärter 200 g cocktailtomater ½ dl plockad färsk oregano
Tommys traditionella dillkött

Tommys traditionella dillkött

Lägg i köttet i en kastrull och häll i vatten så att det täcker. täcker köttet. Koka tills köttet är mört och faller sönder
Höstkyckling med gräddig sås och karljohanssvamp

Höstkyckling med gräddig sås och karljohanssvamp

Bryn kycklingen på båda sidor i smör och olja på hög värme, salta och peppra. Lägg i kycklingbrösten och låt koka i såsen tills en innertemperatur av 65 grader uppnåtts. Låt vila ca 30 minuter och tranchera därefter kycklingen mot fibrerna. 400 g kycklingbröst. Kyckling400 g kycklingbröst salt peppar smör olja
Rosmarinkyckling i chèvresås

Rosmarinkyckling i chèvresås

Skär kycklingfiléerna i lite mindre bitar. (Jag köper tvådelad kycklingfilé). Lägg kycklingen i en ugnsform och häll över såsen
Köttfärsbiffar med persilja

Köttfärsbiffar med persilja

Forma till runda köttbullar. Häll ut mjölet på en tallrik och rulla runt köttbullarna i mjölet. 500 g köttfärs, gärna blandfärs men nöt går också bra. 1 dl vetemjöl att rulla köttbullarna i
Fyllda paprikor med bulgur

Fyllda paprikor med bulgur

Den här bilden har legat och skräpat i min matmapp länge nu. Vi åt det för ett tag sen när vi hade vänner på besök
Viltgryta med svamp och lingon

Viltgryta med svamp och lingon

Ingredienser 1 kg grytbitar av älg eller annat vilt     salt och peppar     smör till stekning 1 st gul lök 2 dl rött vin 5 dl viltbuljong 2 msk tomatpuré 4 st enbär 0
Julbordsbuffé

Julbordsbuffé

Hemmagjorda köttbullar. Vem vill inte ha köttbullar på buffétallriken liksom. 20 Dec. 08. 06. Julbordsbuffé. 0kommentarer
Svampgratinerade färsbiffar

Svampgratinerade färsbiffar

400 g blandfärs. 1salt och peppar. 11 liten gul lök, riven. 11 ägg. 12 msk ströbröd. 11 dl vatten. 12 tsk dijonsenap
Kålsoppa med färs

Kålsoppa med färs

13 st köttbuljongtärningar. 5 l vatten 3 st köttbuljongtärningar 2 tsk fransk senap 1 tsk timjan 2. 1Bryt sönder köttet i bitar och klicka ner det i soppan tillsammans med ärterna
Köttfärskrans med bacon

Köttfärskrans med bacon

Forma rullen till en krans (om du vill, du kan ha en rak köttfärslimpa om du föredrar det). Den är färdig när köttsaften är genomskinlig, ett bra mått eftersom tiden kan variera beroende på olika faktorer som ugn och form
Kyckling i ädelostsås

Kyckling i ädelostsås

Lägg över svampen i pannan med kyckling. 4 kycklingfileérca 200 g färska champinjoner2 schalottenlökar3-4 msk kycklingfond100 g ädelost4 dl grädde1 msk kinesisk sojasalt, pepparDela kycklingen i mindre bitar och stek i lite smör. 4 kycklingfileér. 3-4 msk kycklingfond
Boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon

800 g högrev. 200 g rökt sidfläsk. 300 g färska champinjoner, halverade. 200 g steklök. 1 l rött vin. 2 st lagerblad
Italienska kycklingrullar med salami och mozzarella

Italienska kycklingrullar med salami och mozzarella

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kyckling 600 gram kycklingfilé , tvådelad 1 förpackning salami , ca 80 gram 0,5 kruka(or) basilika 125 gram mozzarella Tillbehör 0,5 st gurka 125 gram körsbärstomater 2 dl ris Tomatsås 1 förpackning passerade tomater 1 dl grädde 2 msk kycklingfond , koncentrerad 2 st vitlöksklyfta(or) 1 nypa(or) socker 0 st salt 0 st svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Tacorulle

Tacorulle

Stek köttfärsen, krydda med tacokrydda och ställ åt sidan. Strö köttfärsen över pannkakan, bred crème fraîche och tacosalsa jämnt över […]