Höstkyckling med gräddig sås och karljohanssvamp
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g delikatesspotatis
  • torkad rosmarin
  • salt
  • olja
  • 400 g kycklingbröst
  • peppar
  • smör
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 75 ml svartvinbärssaft
  • 0,5 dl grädde
  • 0,5 dl hönsbuljong
  • 8 krossade enbär
  • 1 msk torkad timjan
  • 1 msk kinesisk soja
  • 1 morot,riven
  • 1 purjolök
  • 1 karljohanssvamp
  • 1 msk soja
  • Vinbärsgelé
  • Rostad potatisca 600 g delikatesspotatis torkad rosmarin salt olja
  • Kyckling400 g kycklingbröst salt peppar smör olja
  • Sås2 dl lätt crème fraiche 1 dl vatten 75 ml svartvinbärssaft 0,5 dl grädde 0,5 dl hönsbuljong 8 krossade enbär 1 msk torkad timjan 1 msk kinesisk soja 1 morot,riven salt peppar
  • Purjolök och karljohanssvamp1 purjolök 1 karljohanssvamp 1 msk soja
  • Servering Vinbärsgelé

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.