Ingredienser Portioner. 4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citron flingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Tänd grillen för indirekt grillning (försök hålla ca 150 grader). Blanda smöret. Gör små fickor mellan bröstfilé och skinn och stoppa in vitlökssmör där
Tina kroketterna och lägg grillspetten i blöt. Trä potatiskroketterna på grillpinnarna och lägg på grillen, inte direkt över glöden, tills de är genomvarma och fått lite yta
Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis Foliepaket 4 ark grillfolie ca 600 g torskfilé 1 röd chili 250 g körsbärstomater 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 tsk finhackad färsk timjan ca 12 oliver 2 msk olivolja 2 msk smör salt peppar Citronkräm 2 tsk finhackad färsk timjan 2 dl smetana skal och saft av 1/2 citron (1/2 citron motsvarar 1 tsk saft) Till servering 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Ingredienser Portioner. 4 Sparrissallad 900 g potatis 250 g grön sparris 65 g babyspenat 1 msk olivolja salt peppar Srirachayoghurt 2 dl matyoghurt 1 msk srirachasås Kyckling 2 msk srirachasås 1 msk olivolja 4 kycklingstek (urbenad kycklingklubba med ben) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken