Vegetarisk Vindaloo. Den starkaste av de indiska curryrätterna. TILL 4st personer. GRYTAN3msk rapsolja3st gula lökar, skivade4st vitlöksklyftor, skivade2st sötpotatisar, i tärningar4st tomater, klyftade140g vindaloopasta2msk tomatpuréca
Hej. Nu är det bara två veckor kvar tills jag slutar på Fryshuset och börjar jobba heltid med bloggen. Jag är ganska rejält utfasad från de flesta processerna på jobbet och börjar lite så smått kunna känna av hur det ”nya livet” kommer att bli
Det här mina vänner. Det är husmanskost at it’s best. Och, precis som min pappa en gång i tiden lagade det så är det också drypandes av fett och godsaker, precis som det ska vara
Ikväll ska vi ha MBT hos Johanna med tema Yotam Ottolenghi (. ) och jag längtar redan. Vi har ju lagat en hel del av hans recept den senaste tiden, bland annat den här vegetariska paellan som är så otroligt god
Måndag = Vegetariskt. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat