Auberginecurry (vegan) med snabba rågchapati
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 port
  • 0,5 dl olivolja eller kokosolja
  • 1 stor aubergine eller två små, delad i 1 cm kuber
  • 1 stor rödlök eller 2 små, delad i bitar ungefär lika stora som auberginen
  • 0,5 tsk salt
  • 1 tsk hel spiskummin
  • 1 tsk hela korianderfrön
  • 0,5 tsk senapsfrön
  • 12-15 st körsbärstomater i halvor eller 2-3 st vanliga tomater i klyftor
  • 0,5 tsk gurkmeja
  • 0,5 tsk chiliflakes eller torkad chili
  • 1 tsk riven ingefära
  • 0,75 dl skalade sesamfrön eller 1,25 dl cashewnötter
  • 2 dl vatten + mer för att anpassa konsistensen
  • saft av 0,5 lime + extra lime till servering
  • 65 g spenat
  • 0,5-1 kruka färsk koriander
  • 125 g grovt rågmjöl
  • 1 krm salt
  • 1 dl vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.