Det vill säga, trots att rätten är varm och smakrik samt innehåller inflammationsdämpande kryddor, så är den inte hettande utan lugnande, harmoniserande och svalkande för kroppen
Jag kan lova att den här grytan värmer, men var och en får moderera kryddmängden efter egen smak tycker jag, själv älskar jag mat med sting och hetta särskilt kulna dagar
Den här maträtten behöver bara beskrivas med ett ord – grönkålspestofylldalasagnerullar. Min man har precis lämnat hemmet för att spela i Stockholm ikväll, så jag har förberett min middag redan nu – ” färsk ” pasta är ju ingenting en glutenintolerant vegan ofta springer på – så man får helt enkelt ta saken i egna händer
Det är så otroligt lätt att göra goda krämiga pastarätter utan att använda sig av komjölk. Den här med chili, vitlök och tiimjan blev riktigt riktigt god
Sköter sig själv, även om det tar lite tid, går att variera i näst oändlighet, verkligen nästan alla tycker om och det är perfekt som bjudmat för många
Hettan från röd currypasta, härlig jordnötssmak och den krämiga kokosmjölken. bara du anger ingredienser, tillagningstid, svårighetsgrad lätt/medel/svår etc
En supersnabb, hetlinsgryta som jag serverar med råris. Jag har i denna. 1/2 skivad rödlök sockerärtor körsbärstomater 1 dl svarta bönor ( go green) 1 pkt gröna linser ( go green) 3 dl wokgrönsaker ( frysta) 4 dl havregrädde 1 msk röd curry
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.