400 g fläskfilé 1 gul lök 1 päron 6 dl pasta penne (eller liknande rörpasta) svartpeppar salt 3 dl grädde 100 g gorgonzolaost 1 dl valnötter, skalade olja, att steka i
Stek kycklingen i lite olivolja, låt den fräsa i några minuter. Pressa i vitlöksklyftan och häll i matlagningsgrädden och crème fraichen, färga med lite soya
För några dagar sedan fick jag ett paket som innehöll en nyhet från Kelda. Kelda laga mat 4 % den är fri från konstgjorda tillsatser, låg fetthalt men behöll ändå en väldigt krämig & god smak, den kommer jag defenitivt att köpa igen
Quesadillas är ett riktigt bra påfund. Man kan variera i oändlighet och det är riktigt gott. Man bara lägger i det man tycker om och fyller på med lite ost av något slag, steker eller grillar tortillan och moffar därefter i sig härligheten
Vi serverades en god sås till lunchpastan härom dagen på jobbet. Det var en ajvarkryddad ostsås. tror att kokerskan hade gjort en vanlig béchamelsås med smak av riven ost och ajvar
I söndags var jag inställd på att bara äta lite frukostgrejer till middag (eftersom det som sagt är det bästa som finns), men sen närmare kvällen kom jag på lite halvt i panik att jag ju faktiskt behövde matlådor till början av veckan