Varva potatis och köttfärssåsi en smord ugnsform. Avsluta med potatis. sallad Ugn. 500 g köttfärs. 5 dl chilisås. 12 st vitlöksklyftor. 11 kg potatis. 12 dl matlagningsgrädde. 5 dl riven ost. 1500 g köttfärs 2 msk smör 1 st gul lök 2 msk tomatpuré 0. 5 dl chilisås 2 st vitlöksklyftor 2 msk kalvfond 400 g krossade tomater 0. 5 dl vatten 2 tsk oregano salt och peppar 1 kg potatis 175 g färskost med tomater 2 dl matlagningsgrädde 1. 5 dl riven ost Servera med. 200°Fräs färsen smuligi en stekpanna med smör. 1Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihopi 15 minuter. 1Skala och skivapotatisen tunt. 1Vispaihop färskost och grädde, och häll i formen. Strö över ost och gratineratillspotatisen är mjuk, ca 1 timme
hackad persiljaUgn. Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansigilite matfett. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.