Gratäng800 g pasta, t ex rigatoni 300 g blandad svamp (t ex ostronskivling eller champinjoner) 1 grilladkyckling 2 gula lökar 2 klyfta vitlök 5 dl vispgrädde 3 dl kycklingbuljong 1 kruka dragon 100 g babyspenat 2 dl ost, riven (t ex cheddar) olja, till stekning smör, till stekning salt
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
TO DIE FOR pastagratängmedkyckling och curry. Du kan förbereda pastan i god tid innan servering och om du vill så kan du skippa kycklingen eller byta ut grönsaker efter smak
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Smaka av med salt och ev. Lägg i hälften av pastan och därefter kycklingfräset, skeda sedan över tomatsås, strö i hälften av mozzarellabitarna och klicka i ricottan fördelad jämnt över
Blanda ihop alla ingredienser med en stavmixer. Stek i lite kokosolja i en het stekpanna (bred ut smeten med en sked så den blir tunn, eller vicka på stekpannan fram och tillbaka)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.