Jag får väl återkomma med ett recept på en tomatfri, vegetarisk stroganoff vid ett senare tillfälle, så att ni kan jämföra och se vilken variant som ni tycker är godast
Här har jag gjort en vegetarisk gryta med linser, grädde, färska tomater, vitlök och spenat. Jag älskar att laga vardagsmat av basvaror som alltid finns hemma
Maten var god iaf så vi kör ändå. ) veckomatsedel. Veckomatsedlar. vegetariskveckomatsedel #57. feta- & bladspenatmuffins, vegansk glasnudelsoppa och tikka masala med sojastrimlor
Börja och avsluta med tomatsås. tomatpuré. Blanda i tomatpurén och låt den fräsa med ca 1 minut. Tillsätt krossade tomater, vatten, honung, buljongtärning och timjan och koka på medelvärme utan lock ca 5 min. Varva tomatsås, lasagneplattor, halloumi och pumpakärnor i en ugnssäker form, ca 20 x 30 cm. tomater, krossade (500 g)
10 st kärnfria kalamataoliver. Gör pajskalet enligt grundreceptet. Fyllning. Dela squashen i mindre bitar. Skala och dela rödlöken i klyftor, kärna ur och strimla paprikan