Skölj stenbitsrommen. Blanda alla ingredienser och smaka av med citronsaft salt och peppar. TIPS. Använd dressingen som dressing till potatis, räkor, gott bröd, en biff etc
Ingredienser Portioner. 10 3 dl crème fraiche 3 dl majonnäs 6 msk dijonsenap 3 vitlöksklyftor 3 msk finskuren persilja 2 msk torkad dragon 3 krm socker 3 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Real Mayonnaise 20 % rabatt Hellmann's 400 g Mer info Ladda kupong
Alltså vilken påskledighet vi har. Vi njuter av lugna lediga dagar i solen och äter en massa gott. Kanske lite väl mycket, men det får vi ändra på när vardagen är här igen
Fler goda såser till grillat. Det säkraste vårtecknet av dem alla är här. Shortsmänniskorna. Ofta män, ofta medelålders och ofta ackompanjerat med uppdragna sockar och rejäla gympaskor
På nyår serverade jag en konjaksås till oxfilén och potatiskakan. Dn blev en hit måste jag säga. Alla gillade den och flera ville ha receptet så tänkte dela med mig av den även till er
Den här, mina vänner, var to die for. Nästa gång ni grillar, då gör ni den här. Lova det. 3 grillade paprikor1 fetaost1 vitlöksklyfta1 dl creme fraichesaltpepparSätt ugnen på "nuke" (275 grader) och dela paprikorna
Fräs hackad lök och finhackad vitlök i en kastrull med olivolja tills löken är mjuk och blank. Tillsätt tomater, chilisås, salt, peppar och oregano och sjud såsen i ca 20 minuter