Skölj stenbitsrommen. Blanda alla ingredienser och smaka av med citronsaft salt och peppar. TIPS. Använd dressingen som dressing till potatis, räkor, gott bröd, en biff etc
Blanda dillmajonnäs. Smaka av dillmajonnäsen med salt och vitpeppar samt servera. Servera den stekta panerade torsken med dillmajonnäsen, kokt potatis samt ev
Dillmajonnäs. Blanda ingredienserna till dillmajonnäsen och bred ut på laxen. Dillmajonnäs. Räktoppad lax med dillmajonnäs, 4-5 portioner. Räktoppad lax med dillmajonnäs, 4-5 portioner 1 laxsida, ca 800 g
Dillmajonnäs. Blanda dillmajonnäsen och ställ den i kylskåpet under tiden du förbereder det andra. Skala äggen och dela äggen, lägg bredvid och klicka ut dillmajonnäsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.