Pizzasåsen får gärna stå och puttra på låg värme en längre tid - kanske upp mot en timme så att den reduceras ned, blir smakrik och fastare i konsistensen
Det är ju så gott med hemmagjord pizza, och det är superenkelt att göra egen pizzasås, och snabbt går detockså, denna sås knåpade jag ihop och den blevjätte god, jag hade den på pizzan och det som blevkvar serverade jag till pizzan för den som ville ha
1 frp krossade el passerade tomater 1 pressad vitlöksklyfta 1 krm svartpeppar 1/2tsk oregano 1/2tsk salt 1/2 tsk socker Mixas ihop o läggs på pizzanGår bra att frysa in 1 frp krossade el passerade tomater
1. Sätt ugnen på 175 grader och ta fram en djup ugnsplåt. 2. Dela tomaterna och klyfta eventuellt bort den gröna tomatskrutten och fyll plåten med tomaterna så att öppningarna står uppåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.