Hotter than hell dip
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g Färskost med smak, tex paprika och chili, funkar med light oxå
  • 11 hackad lök
  • 11 hackad röd paprika
  • 11 liten burk majs, avrunnen och sköljd
  • 13 pressade vitlöksklyftor
  • 1600 g köttfärs
  • 11 burk krossade tomater
  • 1 Spiskummin
  • 1 Mald koriander
  • 1 Kajennepeppar
  • 1 Chilikrydda
  • 1 Svartpeppar
  • 1 Salt
  • 1 Lätt hackade jalapenos
  • 11 liten purjolök
  • 1250 g mozzarella ost
  • 1 Nachoschips, det ska vara de med kryddor på
  • 1400 g Färskost med smak, tex paprika och chili, funkar med light oxå 1 hackad lök 1 hackad röd paprika 1 liten burk majs, avrunnen och sköljd 3 pressade vitlöksklyftor 600 g köttfärs 1 burk krossade tomater Spiskummin Mald koriander Kajennepeppar Chilikrydda Svartpeppar Salt Lätt hackade jalapenos 1 liten purjolök 250 g mozzarella ost Nachoschips, det ska vara de med kryddor påSätt ugnen på 225 grader. Bred ut osten på botten i ugnsform. Bryn lök, paprika, majs och köttfärs. Häll på med tomaterna och vitlöken, tillsätt kryddorna och låt det koka i ca 5 min. Köttfärsen ska vara tjock. Bred ut såsen över färskosten och strö över jalapenos och purjolöken på med osten sist. Gratinera i mitten av ugnen i ca 15-10 min, tills det har fått lite färg. Servera med nachos, sallad och lite mer jalapenos till.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.