Knäckig äppelpaj med råkräm1Knäckigt pajskal150 g smör 1,5 dl strösocker 0,5 dl ljus sirap 0,5 dl vispgrädde 3 dl havregryn 1,5 dl vetemjöl 0,5 tsk bakpulver 0,5 tsk salt www.koket.se
Äppelkladdkaka med knäckigt havresmul Blanda ihop rivna äpplen tillsammans med smält smör och resten av ingredienserna till kladdkakan till en jämn smet i en bunke, bara precis tills det går ihop www.koket.se
Vit chokladpaj med färska jordgubbar Blanda ingredienserna till pajskalet och tryck i botten och sidorna på en pajform med löstagbara kanter www.koket.se
Världens godaste äppelsmulpaj Ingredienser Portioner. 6 ca 800 g äpplen 1 tsk kanel 2 tsk socker 1 krm flingsalt smör till formen Smul 125 g kallt smör 2 dl vetemjöl 1 dl havregryn 1 1/2 dl socker 1 1/2 tsk flingsalt Till servering vispad grädde vaniljsås glass Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5 www.ica.se
Amerikansk äppelpaj Klipp bort överflödig deg med sax. Vispa ihop äggula och grädde till penslingen och pensla degkanten med det BY ROSENGRIP
Kladdkaka med jordnötskola Smält karamellerna tillsammans med grädden i mikron tills all kola är smält. 150 g smör. 1100 g mörk choklad www.koket.se
Tröttnar aldrig på den här äppelkakan… Resultatet ska bli lite knäckigt i kanterna och en mjuk kaka i övrigt. Börja med att mäta upp smöret och låt det stå framme och bli rumsvarmt Stockholm Tea House
Rabarberkladdkaka Kladdkaka175 g smör 2 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 1 dl brunt farinsocker 3 ägg 3,5 dl vetemjöl 300 g rabarber www.koket.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.