Jag följer My Kitchen Stories på Instagram och ibland hittar man recept som man bara måste baka. I förra veckan bakade Camilla en saftig chokladmuffins som både är laktos- och glutenfri samt vegansk
Foto. Eva Hildén. Receptet är hämtat ur min bok ”Sju steg till ett friskare jag. utan gluten mjölk och socker” och anledningen till att jag delar receptet här på bloggen är att jag vill att alla som provar det ska lyckas
Världens godaste saffransbullar. Jag har sett ett recept på saffransbullar med vaniljkräm eller smörkräm men eftersom jag tycker att vaniljkräm kändes omständigt och inte är så förtjust i smörkräm fick jag inspirationen till de här bullarna med samma fyllning som i philadelphiabullarna
En kaka för de vuxna med rom i. Alkoholen tar inte över smaken, men man smakar den tydligt. Jag dricker inte ofta alkohol, men kan tycka att det blir gott i bakverk
Raw food är en på många sätt spännande mattrend, särskilt när det gäller efterrätter och fika. Praktiskt också om en vill bjuda på något som är både glutenfritt och laktosfritt
Våra växer lite sakta och blir inte riktigt så frodiga som rabarbern mina föräldrar har. Det är perfekt att baka en långpannekaka med rabarber till mina kunder i Annies Stuga
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljessens och rör till sist i det smälta smöret
Ett utav mina favoritsätt att starta dagen på är frukostdejt med min bästa babe. Receptet kommer från Hanna's bok Friedly food, jag har bara valt att dubbla mängden kanel och kardemumma i mina