Pajen är lättbakad och du gör den i olika steg, Börja med pajdegen, kyl och förbaka. Lägg i päron (använd med fördel mjuka päron, eller konserverade) och häll över fyllningen
Pensla bullarna med uppvispat ägg. Tryck till med kavlen och kavla längderna, så att de blir cirka 25 cm breda. Skär 2 cm breda bitar och vira dem runt två fingrar ett par varv och avsluta med ett varv tvärs över och lägg änden under bullen. Lägg dem glest på plåtar med bakplåtspapper, max 12 stycken per plåt
Solen skiner, lunchpromenad med vårkänsla delux. Med ljuset har bakglädjen kommit tillbaka, och tiden. Smula sönder Digestivekexen fint och blanda dem med smöret
Strö över kanel och socker, avsluta med att ringla över sirap och lönnsirap. Rör ihop i alla ingredienser med en elvisp med degkrokar eller matberedare eller med händerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.