120 g smör, rumstempererat. 50 g smör + 100 g smör, rumstempererat. Riv mandelmassan och rör ihop den med 100 g rumsvarmt smör till en slät massa. 120 g smör, rumstempererat. 50 g smör + 100 g smör, rumstempererat
Förra gången det begav sig var när Sanna bjöd på ljuvliga morotscupcakes med pecan och kolasås. Jag har sagt det förr, men att baka är väl egentligen inte riktigt min grej
Om man som jag jobbar sakta kan det vara bra att ta ut några bollar i taget ur kylen, så att de inte hinner bli rumstempererade och kletiga, för då är de svårare att arbeta med
While the cake is baking, set a clean kitchen towel out on a large work surface. As soon as the cake comes out of the oven, turn it over on the kitchen towel sprinkled with powdered sugar
Idag bakade jag några Cake Pops med Oreo. Om du vill ha strössel på dina Cake Pops så måste du dekorera de direkt efter du doppat dom i choklad för de stelnar snabbt
Bakade lite goda Cake pops till min sambos kalas i helgen, denna gång blev det citronsockerkaka med Lemoncurd som jag sedan doppade i vit choklad och Marabou Polkachoklad
Nu har jag invigt cake popsmaskinen, eller Popcake makern som den egentligen heter, och som jag beställde till kanonpris på Campadre för flera månader sen
Det var ett tag sen jag gjorde cake pops så jag gjorde några nu inför Alla Hjärtans Dag. Det är ju så gott med cake pops och det behöver inte alls vara svårt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.