Behöver jag beskriva hur goda de är. Nä, tror inte det. Dessa ger dig en känsla av en lyxig kondisbit, så ska du festa till det så ska du göra det med dessa
En hemgjord kall bearnaisesås var lördagens projekt att få till. Jag har nog aldrig i mitt liv gjort en egen förutom i skolan, men då skar den sig och då gav jag upp
Det lär inte bli sista gången, det lovar jag, en ny tradition är född. Var har jag fått föreställningen om att det här med att fixa leverpastej är svårt
Den här godavästerbottenpajen åt vi till kräftorna i söndags och den gjordestor succé och det var riktigt gott med kantareller i pajen, annars kan det blir lite väl mycket bara ostsmak för mig
Ställ upp runda aluminiumformar på en plåt. (jag gjorde misstaget att använda små pappformar. När dumlen gräddas i ugnen smälter den och när den stelnar blir det som knäck på kanterna och då är det välsigt svårt att få av pappret
Ett fat kommer lastat med. Vad kallar ni dessa kakor. När jag växte upp hette det Fiffirutor, medans i makens släkt kallas de Moccarutor, vilket även jag säger numera, medans i Leilas a piece of cake benämns de som Kärleksmums, samt i Sju sorterskakor kallas det för Snoddas
de o lägg den åt sidan. Tillsätt de hackade champinjonernao all Vitpeppar o låt steka med löken tills svampen fått färg tillsätt senap fräs upp o ta av spisen
Lägg mjölet på ett bakbordo gör ett hål i mitten för smöret. Häll dit smöret o blanda det med mjölet med hjälp av vattnet så mycket som får degen att gå ihop