Om ett par dagar har du världens godaste smörgåsgurka som håller sig hela vintern. Varje år ringer jag till min mamma och frågar om receptet och varje gång säger min mamma
Okidoki dags att börja skörda. Den norrländska sommaren har inte riktigt varit med oss så för min del är det lite skralt med skörd, men man tager vad man haver
Njut av den krispiga gurkan när du tar första tuggan. Läs också. Picklad rödlök – utan socker. Inlagd saltgurka Ingredienser 1,5 kilo västeråsgurka 1,5 dl grovt salt, helst jodfritt För inläggningen
Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 2 ägg 1 dl majonnäs 1 dl crème fraiche 2 msk chilisås 200 g matjessill 420 g inläggningssill på minuten 10 cm purjolök 2 tomater Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.