I denna krämiga och goda lasagne ingår vår allra sista hemodlade zucchini. Nu när zucchinin (äntligen) är slut för det här året ser jag fram emot att börja använda andra grönsaker och rotfrukter i maten, för den senaste tiden har det känts som att vi inte har ätit mycket annat än zucchini (och rödbetor)
Sätt ugnen på 200 grader - vanlig eller varmluft. Skala och skölj betorna. Skär betorna i lika stora bitar förslagsvis klyftor (6 klyftor per beta), 1 cm breda skivor eller 2x2 cm kuber
Såg någon på facebook som hade lagt ut en video där de gjorde dessa tilltugg. Salta och goda. Men det räcker med en eller två eftersom de är så pass salta
Vi startar denna vegetariska världsdagen med en av mina favoriter. Den är superenkel men blir så god. En massa massa smak och är en perfekt vardagsrätt
snabb avokadopasta med chili, citron och vitlök. Trötta på julmat. I hear ya. Här kommer därför något heeeelt annat, en avokadopasta som med bara ett gräddbyte lätt veganiseras och som dessutom lagas på typ 10 minuter