Jag har inte riktigt koll på hur mycket florsocker jag använde mig av till grundsmeten, jag körde lite på känn och hade i lite grann, vispade, smakade av samt kollade på konsistensen
Utrustning. 2 st (ca20,5x5,5 cm) runda sockerkaksformer. Värm ugnen till 175°C med galler i mitten. Smöra formarna, klä sedan botten i varje form med en rund utklippt bakplåtspappers bit
Det är gott med något sött efter maten men det behöver inte innebära massa socker och kalorier. Det går att få till goda och nyttiga efterrätter utan att behöva oroa sig för vikten
Hoppsan, hejsan, var tog denna dagen vägen. Tyckte precis det var morgon och att vi gav oss iväg till våra jobb, så plötsligt är det kväll och jag väntar på att Håkans ska komma hem
Jag är helt till mig. Blev så jäkla nöjd med den här tårtan. Den blev så snygg. Bilderna blev snygga. Och jag kan inte annat än tro att den smakar helt fantastiskt
Vispa ihop yoghurt, vispgrädde och florsocker. Vispa samman 1 tsk vaniljsocker, smör och florsocker. Oktober är rosa månad till förmån för bröstcancerfonden och givetvis vill jag baka något riktigt rosa för att uppmärksamma detta
400 g florsocker. 400 g florsocker. Färgglad regnbågstårta. Nu när det är Pridevecka så passar jag på att bjuda på en färgglad regnbågstårta som jag gjorde häromdagen
Vill du ha en exotisk tårta med söt och frisk fyllning och pampig garnering ska du prova denna. Tårtan är fylld med en söt kokosmousse och frisk jordgubbsmousse med lime
Tårtor. Men alltså detta regn. Nu känner vi igen november. Det piffar vi upp med lite tisdagstårtor. Oftast när jag blir tillfrågad att baka tårtor, så är det till dop eller barnkalas eller nåt i den stilen