Rostad vitkålspuré. Skär vitkålen i bitar och blanda den med olja i en ugnsform. Rosta mitt i ugnen tills kålen är mjuk och har fin färg, ca 30 minuter
Fredag igen. Är ni baksugna. Måste ju bara ge er receptet på de här små godingarna. Fått receptet av pappas fru, och det är både lättbakta och lättätna
Ett gott och lite ”lättare” alternativ till potatisgratängen med inspiration från mitt kök 2012. 30. Passar utmärkt till den fyllda fläskfilén till nyår
Det är inte ofta som jag springer på och dessutom testar sådana nyttiga recept. Det här brödet innehåller inte mjöl överhuvudtaget, däremot en massa nyttigheter som keso och massa fröer
Det här receptet är ett av minafavoriter och det smakar nästan som att äta en chokladboll, men mycket nyttigare och med naturliga ingredienser som håller ditt blodsocker stabilt och som mättar bra på grund av de relativt höga proteininnehållet
Söndagar = söndagsstek. Ja, i alla fall för många i världen. I min familj har vi egentligen aldrig ätit stora söndagsmiddagar, jag vet egentligen inte varför, för söndagar är ju den ultimata dagen att spendera i köket