Coconut caramel mocha tarts
Citroncest  -
Citroncest -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 20 grader
  • 40 grader
  • 2 tarteletter
  • 1 dl glutenfria havregryn
  • ½ dl kokosflingor
  • ½ tsk vaniljpulver
  • ½ tsk malen kardemumma
  • 1 nypa salt
  • 1 msk agavesirap
  • 2 tsk smält kokosolja
  • 1-2 tsk vatten
  • 40 g mörk choklad
  • 5 medjooldadlar
  • 1 msk vatten
  • 1 nypa flingsalt
  • 1 dl kokosgrädde
  • 1 msk mandelsmör
  • 1 tsk espresso
  • 1 nypa vaniljpulver
  • 1 nypa salt
  • ½ teaspoon vanilla
  • ½ tsk gr
  • 1 pinch of salt
  • 1 tablespoon agave
  • 2 teaspoon mel
  • 1-2 tablespoons of water
  • 5 medjool dates
  • 1 tablespoon water
  • 1 pinch
  • 1 dl coconut cream
  • 1 teaspoon espresso
  • 1 pinch of vanilla
  • 1 pinch of salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.