Vegetariskt

Vegetariskt

  • 14 Recept
Italiensk paj

Italiensk paj

Blanda snabbt samman ingredienserna till pajdegen, använd gärna matberedare. Vira in degen i plastfilm eller lägg i en plastpåse och låt vila i kylen minst 30 minuter
Vegetariska tacos

Vegetariska tacos

Ibland kan det vara schyssta att variera tacon. Sist körde vi en vegetarisk variant som blev nästan lika uppskattad som den klassiska med köttfärs
Mexikansk fylld tortilla

Mexikansk fylld tortilla

Här blev det inte någon bild på någon tjusigt upplagd mat utan bara ett foto rakt ned i formen. Lilltjejen var inte på bästa humöret så det gällde att bara få maten snabbt på bordet
Paj utan botten med zucchini, spenat och fetaost

Paj utan botten med zucchini, spenat och fetaost

Eftersom varken jag eller maken gillar vanlig pajdegsbotten så brukar jag antingen göra en annorlunda, lite mer brödliknande, pajdeg som innehåller bakpulver eller så utesluter jag helt enkelt degen och gräddar bara fyllningen i formen
Honungsrostad potatis

Honungsrostad potatis

8 stora fasta potatisar. 14 morötter. 12 gula lökar. 13 rödlökar. 11 hel vitlök. 13 msk flytande honung. 11 dl olivolja
Biffar på svarta bönor

Biffar på svarta bönor

En åskskur fick hjärnan att klarna till så pass att jag drog ihop lite middag. Biffar av svarta bönor med svampsås och gurkquinoa
Vegansk currygryta- middag på 30 min

Vegansk currygryta- middag på 30 min

Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
Krämig Hummus

Krämig Hummus

Hummus är en nyttig kikärtsdippa som passar att ätas till det mesta och är enkel att göra. Detta recept ger dig den perfekta hummusen, sådär härligt krämig och riktigt god
Parmesanpanerad aubergine

Parmesanpanerad aubergine

Lakto-ovo-vegetariskt. 2016-08-04 @ 07. 24. 00. Permalink. Kommentarer (0). Kategori. Biffar, bullar & bollar,. Taggar
Aubergine Pizza

Aubergine Pizza

Jättegoda pizzor som påminner till smaken om melanzane alla parmigiana. Ja, för det är ju egentligen samma ingredienser