Blanda snabbt samman ingredienserna till pajdegen, använd gärna matberedare. Vira in degen i plastfilm eller lägg i en plastpåse och låt vila i kylen minst 30 minuter
Här blev det inte någon bild på någon tjusigt upplagd mat utan bara ett foto rakt ned i formen. Lilltjejen var inte på bästa humöret så det gällde att bara få maten snabbt på bordet
Eftersom varken jag eller maken gillar vanlig pajdegsbotten så brukar jag antingen göra en annorlunda, lite mer brödliknande, pajdeg som innehåller bakpulver eller så utesluter jag helt enkelt degen och gräddar bara fyllningen i formen
Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
Hummus är en nyttig kikärtsdippa som passar att ätas till det mesta och är enkel att göra. Detta recept ger dig den perfekta hummusen, sådär härligt krämig och riktigt god