E. t. g. e. n. i. k. o. m. p. å. b. a. u. r. c. h. s. x. l. ä. ,. d. J. ö. v. j. f. A. I. (. 4. ). 1. -. 2. /. 3. S. y. 5. &. T. 0. K. H. M. V. R. L. 6. 7. N. d l. m m
Halvera aubergine och gröp ur fruktköttet. Fyll aubergine med quornfärsröran och toppa med riven ost. Gratinerad aubergine med quornfärs (ca 4 portioner). 2 aubergine. Gratinerad aubergine med quornfärs (ca 4 portioner). 2 aubergine 1/2 gul lök
Lite fredagspyssel i köket och det blev en favorit i nytappning, nämligen parmesanpanerad gösfilé med ugnsbakade tomater, bacon, blomkålsmos och spenatsalladen från Trines matblogg
Fylld aubergine är vanligt förekommande kring Medelhavet, speciellt i Grekland. Man använder inkråmet från auberginen och blandar med fyllningen och gratinerar sedan med härlig mozzarella
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.