500 g köttfärs. 1500 g köttfärs gärna lammfärs 1 st citron rivet skal 2 msk hackad persilja 1 st vitlöksklyfta salt peppar 100 g fetaost smör eller margarin till stekning Tzatziki
Klappa in den i köttskivorna. 1 dl kött- eller hönsbuljongtärning (eller fond). Sås 1 dl vatten 1 dl kött- eller hönsbuljongtärning (eller fond) 3 dl vispgrädde, eller matlagningsgrädde 0
Jag har egentligen alltid varit en motståndare till vår slentrianmässiga rätt kött, sås och potatis. Men jag tror jag får äta upp mina ord - jag har ju fått en nykärlek till potatis, och dessutom är det är ju skillnad på kött och kött
Krydda kotletterna med salt och peppar och stek dem i en stekpanna med olja, 3 minuter per sida. Tillsätt crème fraiche, grädde, senap och dragon och koka ihop i 5 mi-nuter