1. Ställ in ugnen på 175°. 2. Mixa samman ingredienserna i matberedaren. 3. Bred sedan ut degen i pajformen. 4. Picka botten med en gaffel och förgrädda i ugnen i ca 10 min tills den fått lite färg
Hacka ihop mjöl med smör till en smulig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut 3/4 av degen i en pajform, 24 cm i diameter
I Japan äter man ofta picklade grönsaker av olika slag. Jag picklar oftast i 1-2-3-lag, men här gör jag en mer japansk variant som är mindre söt och smaksätter med dillfrön, fänkålsfrön, hel kryddpeppar och några kryddnejlikor
Morötter och ägg finns nästan alltid hemma, så med detta receptet på morotsbiffar som bas, är det lätt att slänga ihop vegetariska biffar utan att behöva handla en massa
Så här gör du. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Detta recept är gjort för 1 portion. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna
I torsdag fick jag mycket beröm för maten, alla barnen sa att det var så himla gott. Lycka. Att det dessutom var en superenkel gratäng jag tillagade gjorde ju inte saken sämre