pizza

Italiensk pizzadeg

Italiensk pizzadeg

390 g vatten [4 dl] 20 g jäst 600 g vetemjöl (Tipo 00 eller Manitoba Cream) [10 dl] 12 g salt [2 tsk] Zeta extra jungfruolivolja classico
Riktig pizzadeg som får ta lite tid

Riktig pizzadeg som får ta lite tid

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner degen 400 gram vatten , iskallt 10 gram jäst 55 gram Olivolja extra virgin 575 gram vetemjöl , med hög glutenhalt, gärna manitoba cream, northern spring, eller vetemjöj special 12 gram havssalt Köp receptet
Leilas pizzadeg

Leilas pizzadeg

50 g jäst 2 tsk strösocker 1 tsk flingsalt 0,5 dl olivolja 3 dl vatten, ljummet 7 dl vetemjöl special
Kalljäst pizzadeg

Kalljäst pizzadeg

Ställ pizzadegen eller degarna i kylen och låt kalljäsa över natten eller tills du vill använda dem. Du kan baka ut flera pizzabottnar efter varandra och lägga med bakplåtspapper mellan eller bredvid varandra
Napolitansk pizzadeg

Napolitansk pizzadeg

Ingredienser Portioner. 4 Deg 4 g färsk jäst (4 g motsvarar ca 1 tsk färsk jäst) 700 g vetemjöl (1 dl motsvarar ca 60 g) 5 dl vatten (1 dl motsvarar 100 g) 2 tsk salt (1 tsk motsvarar ca 8 g) 2 msk olivolja (1 msk motsvarar 15 g) Till jäsning olivolja Lägg till i inköpslistan
Tareqs pizzadeg

Tareqs pizzadeg

Ta ut degen och forma till pizzabottnar på mjölat bakbord. TipsProva också Tareqs pizzadeg med surdeg. vetemjöl (ekologiskt)
Italiensk Pizzadeg

Italiensk Pizzadeg

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 25 gram jäst 3,75 dl vatten , fingervarmt 3 msk olja , Olivolja eller rapsolja 0,75 tsk salt 9,5 dl mjöl Köp receptet
Pizzadeg

Pizzadeg

Ingredienser Portioner. 6 3 1/2 dl iskallt vatten 50 g färsk jäst 2 msk olja 1/2 msk salt 10 dl mjöl extra till utbakning (10 dl motsvarar ca 600 g) Lägg till i inköpslistan
Glutenfri panpizza med salami och fläskfärs

Glutenfri panpizza med salami och fläskfärs

50 g jäst 2 tsk salt 4,5 dl vatten 1 dl olja 750 g Finax mjölmix (röd). Tomatsås. 4 dl passerade tomater 2 tsk tomatpuré 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 1 krm strösocker
Pizza bianco Napoli

Pizza bianco Napoli

Pizzadeg500 g vetemjöl 300 g vatten 200 g surdeg 15 g salt 1 msk olivolja. Pizzadeg500 g vetemjöl 300 g vatten 200 g surdeg 15 g salt 1 msk olivolja
Pizzabullar med skinka och ost

Pizzabullar med skinka och ost

BAKA UT PIZZABULLARNA. Bred på tomatsåsen och sprid ut pizzakrydda, skinka och ost på degen. Lägg pizzabullarna på en plåt med bakplåtspapper under - gärna i bullformar i papp
Barnens bästa pizzabullar

Barnens bästa pizzabullar

Ingredienser 10 dl vetemjöl 3 tsk bakpulver 1 tsk salt 125 gram smör , mjukt 4 dl mjölk Fyllning 1,5 dl ketchup 2 dl ost , riven 2 dl skinka , strimlad 1 odefinierad oregano Köp receptet
Pizza Bianca med svartkål och fläsk

Pizza Bianca med svartkål och fläsk

pizzabottnar i bollar (se recept på pizzadeg).  PizzanHär hittar du recept på Lisas pizzadeg. Kavla eller dra ut pizzadegen riktigt tunn (när du tror att du är klar ska du göra den ännu tunnare)