Skär kycklingen i lagom små tärningar, och smörstek dem så att de blir genomstekta. Sedan täcker du botten med lite Bechamelsås, varva med lasagneplattor, kyckling , sås och mozzarella
Bryn kycklingen runt om en stekpanna, salta och peppra. Lägg i kycklingen och vitlöken. Skär kycklingfilén i mindre bitar, typ 3 bitar på varje filé. 500 g kycklingfilé, 2 vitlöksklyftor, 1 msk olja, 1/2 tsk salt, svartpeppar, 2 1/2 dl matlagningsgrädde, 1 hönsbuljongtärning, 3 tsk torkad oregano (färsk går också), 1,5 msk balsamvinäger
Som här, kyckling med en massa goda grönsaker som blir klart på någon timme. Kycklingen och grönsakerna ger ifrån sig en härlig sky tillsammans med vitt vin och olivolja som allt ska ösas med under stekningen i ugnen
Strimla och stek kycklingen. Lägg kycklingen på salladen. Bulgur med kyckling och fetaost2 dl bulgur1 hönsbuljongtärning2 vitlöksklyftor1 påse frysta ratatouillegrönsaker (tex Findus Green deli 400g)1 dl oliver50 g ruccola500 g kycklingfilé1 pkt fetaost (150g)salt och pepparKoka bulgur med buljongtärning enligt anvisningarna på förpackningen