Krämig italiensk kycklinggryta 800 g kycklingfilé smör, tillstekning 2 klyftor vitlök, finhackade 4 schalottenlökar, hackade 5 kvistar färsk timjan 3 dl kycklingbuljong 3 dl grädde 100 g körsbärstomater 70 g spenat 100 g Grana Padano, riven salt peppar www.koket.se
Gratinerad kyckling i krämig såskycklingbröstfilé. Lägg kycklingi en ugnsform, slå på vin eller cider. Blanda ingrediensernatill såsen, slå den över kycklingenSvt
Kyckling med ädelost och rosépeppar Lägg kycklingfiléernai en form. Rör ihop ädelost, salt, peppar, soja, basilika, rosépeppar, crème fraiche och matlagningsgrädde och häll över kycklingenwww.hemtrevligt.se
Kokt kyckling med currysås Ta upp kycklingen. Ta bort skinnet och ta loss köttet från benen. Sila buljongen. Fräs curryn i en kastrull med smör Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.