Skär kycklingfilén i mindre bitar, typ 3 bitar på varje filé. Skala och hacka vitlöken. Bryn kycklingen runt om en stekpanna, salta och peppra. Blanda grädde, buljongtärning, oregano och balsamvinäger i en gryta. Lägg i kycklingen och vitlöken. Låt allt koka under lock i cirka 5 minuter. Servera gärna med kokt potatis, den är supergod till såsen!
Viktväktarna
mittWW Smartpoints BLÅ: 6 smartpoints per portion om man använder 15 % grädde, 4 smartpoints med 10 % (Valio Laktosfri), 2 smartpoints med 4 % matlagningsgrädde. Lägg till points för potatis eller liknande
mittWW Smartpoints GRÖN: 7 smartpoints per portion om man använder 15 % grädde, 6 smartpoints med 10 % (Valio Laktosfri), 4 smartpoints med 4 % matlagningsgrädde. Lägg till points för potatis eller liknande
mittWW Smartpoints LILA: (beräknad av en läsare) 2 smartpoints per portion med 4 % grädde
Den är bara såååååååå gooooood Kycklingfiléibalsamicooch örter. Stek kycklingfiléernai smör. Jag lovar återkomma med bilderoch hur galejet gick av stapeln
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigtkycklingfiléernaoch lägg dem i en ugnsfast form. Tillsätt fond, crème fraicheoch ädelost och koka sakta någon minuttill den blir slät
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.