Blanda purjolök, fint tärnad skinka och riven ost och fördela i pajskalet. 1blandad salladLägg i mjöl, smör i bitar och salt i en matberedare med kniven monterad och kör 5–6 sekunder. 1Ta upp degen och tryck ut den i en pajform med löstagbar kant, cirka 24 centimeter i diameter. Plasta pajformen och ställ i kylen, 30 minuter. Nagga pajskalet med en gaffel och förgrädda pajskalet i 10–15 minuter. Mikra skivorna med 1 matsked vatten i en skål i mikron, 30 sekunder. Grädda pajen i nedre delen av ugnen, cirka 30 minuter
Hon har fått en ny skumplastmatta med siffror på som hon ligger på ibland om dagarna för att träna att ligga på mage på och som är bra nu när hon så gärna vill kunna åla eller krypa
Tips på olika fyllningar hittar du under kategorin Pajer (Mat). Välj själv även vilken typ av matfett (smör, margarin eller Bregott mellan) som passar dig
Sätt ugnen på 200 grader. Skölj auberginerna och skär dem i små kuber. Lägg kuberna på en lutande skärbräda, strö över salt och låt stå i ca 30 minuter, så att den bittra saften rinner ut
Börja med pajskalet. Arbeta snabbt ihop degen och tryck ut den i en pajform. Pajskal. Grädda sedan pajskalet, 200 grader i 8-10 minuter. Häll smeten i pajskalet och grädda i 175 grader i ca 20-25 minuter