Jag är inget stort fan av många färdigprodukter som finns att köpa, där även pålägg. Jag gör dem hellre från grunden, med rena ingredienser och jag kan bestämma min touch
Superenkel och supergod bönröra. Jag lovar att ni kan få vem som helst att äta bönor. för det är ingen som kan tro att denna röra är gjord på stora vita bönor
Ärtpesto har jag lagt upp recept på för flera år sedan och en variant är med bland övriga mjölkfria såser i min bok ”Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker”
Som jag tidigare har nämnt så gillar jag paprikor på två sätt. Antingen grillade eller råa. That's it. Under min uppväxt i Kalifornien odlade min pappa mängder av paprikor och ugnsbakade paprikor fyllda köttfärs var en staple hemma hos oss
Så var det då dags att kicka igång en ny termin. Jullovet har varit bra. Jag har sovit otroligt mycket, gått promenader, sett film, umgåtts med nära och kära
Ja det blir många röror i det här köket. Sås och röror, Vegetariskt edamamebönor, glutenfritt, grilltillbehör, nötter, olivolja, prästost, röra, recept, sötmandel, sojabönor, västerbottensost, vegetariskt 200 gram edamamebönor (sojabönor)
Idag åt vi entrecôte (min helg) och ugnsgrönsaker. Till det gjorde jag en god röra av 2 dl avrunnen naturell yoghurt, 2 ,5 dl ajvar relish, 2 msk majonnäs, salt och peppar