Stek kycklingfilén med salt och peppar. Jag måste verkligen dela med mig av ett nytt recept. Det var så gott och enkelt att svänga ihop en fredagskväll att det verkligen konkurerrar med Tacos
Dela kycklingen med två gafflar och servera genast. 900 gram kycklingfile. (el crock pot på låg värme ca 4½ h) Fräs kycklingen så att den får lite färg på ytan och lägg den i en ugnssäker gryta, ringla över lite olja, i med den hackade löken. Häll över barbequesåsen, tomatpurén, sojan, farinsockret och ställ in i mitten av ugnen med lock på grytan , i cirka 2 1/2 timme ( tills kycklingköttet inte längre är rosa) , kycklingen ska trilla isär när du sätter gafflen i den
Putsa och skär kycklingen i små bitar. Stek kyckling och bacon i en stekpanna med lite olja. Varva vit sås, lasagneplattor, kyckling och bacon, smulad fetaost och tomatsås
Riktigt läcker pastasås med kyckling, vitlök, soltorkad tomat, tomat och spenat. Hacka kycklingen och lök i tärningar, hacka soltorkade tomaterna i mindre bitar, finhacka vitlöksklyftorna och dela cocktailtomaterna i halvor
En är att du vänder kycklingen i majsstärkelse. Det gör kycklingen extra saftig. Tillsätt kycklingen. Knyt till och vänd runt kycklingen så den täcks av majsstärkelsen på alla sidor
Pulled chicken är kyckling som varit inne i ugnen på låg värme och lång tid. Där har den legat i en barbecuesås som sjunkit in i kycklingen och ger den en så underbar smak
Här kommer ett recept på en kycklingsoppa med röd curry. 3-4 st kycklingfiléer. 3-4 st kycklingfiléer. Inte vanligt med thaimat här hemma, men denna soppa faller i smaken, absolut… Soppa är underskattat här hemma