Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Tillsätt salt, lagerblad och vitpeppar och låt revbensspjällen koka på låg värme i ca 1 timme
Ni undrar väl om jag gett upp bloggen vid det här laget men det har jag inte. Har bara jobbat tokmycket på kontoret hela veckan både dagar och kvällar o även nu i helgen så allt har blivit lite åtsidosatt men nästa vecka blir mer normal
Detta är ett klassiskt grillspett med tydliga smaker från Asien. Inte helt olikt dom där fantastiska spetten som du brukar kunna köpa i varje gatuhörn i Thailand
Gjorde en benfri kotlettrad på grillen igår. Ja, ni kanske känner igen den som fläskytterfilé egentligen men det är ju faktiskt fel namn på denna biten, det finns inget som heter så utan bara något som handlarna kommit på för att sälja
Grillade kycklingklubbor med tzatsiki. När jag var gravid var Oskar jättenoga med att vi bara skulle äta svenskt kött för att det var det bästa för bebisen och det har vi fortsatt med nu också
En gång åkte vi runt i de låga bergen norr om Verona. Stannade i Negrar och besökte vinkooperativet som en gång lär ha uppfunnit Amarone, vinet gjort på torkade druvor
Såklart blev det grillat alla kvällar och grillad cote de boeuf med gremolata är en klar favorit. Äntligen semester och denna sommaren var vi 10 dagar på Franska rivieran