Blanda olja ochhonung, pensla steken. Lägg fläskkarrén i en stor kastrull som håller för ugn. Häll i vin, buljong, krossad vitlök med skal och rosmarin
Servera med Milda Vaniljvisp eller blanda Milda Vaniljvisp och Milda Visp för en mindre söt sås. Byt ut honungen mot samma mängd socker om du inte har någon honung hemma
Blanda ihop olja, vinäger, senap ochhonung till dressingen. Salladen med krispig bacon och knapriga rostade valnötter fungerade jättefint ihop med ädelostsåsen
Smaka av med salt och peppar. Det är så skönt när det är enkelt och går snabbt. Fräs löken lite och slå på vin,grädde,kalvfond,salvia och lägg i köttet
Kantarellsåsen lägger man ovanför fläskkarrénoch toppar med riven ost. Man kan använda fläskytterfilé eller fläskfilé istället för fläskkarré, då blir den festligare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.