I Söndags åt vi bakadepotatisar till middag och även om varm nybakadpotatismed vitlöksmör är det bästa som finns så är det även gott att ha något lite mer matigt till
Att det kan vara så gott medpotatis. Imorgon ska Nicke iväg på dan och fixa med en transport. Går väldigt fort att röra ihop och bakpotatisarna sköter ju sig själv i ugnen
Bakadpotatis är däremot något som vi inte riktigt är överens om i köket, frun väljer gärna en bakpotatis till köttbiten när det går medan herrn helst väjer för den bakade varianten
Gör några små hål i potatisarnamed en. Torka dem med en kökshandduk. Bakadpotatis är ju bara så gott. Förutom den goda romröran hade vi i smör, salt och riven ost i potatisen
Klicka i kryddsmöret och på med såsen. Det här är den godaste bakadepotatis jag ätit på mycket länge. Den var helt perfekt bakad och tillbehören, såsen, kryddsmöret
Anette och Robert bjöd på bakpotatismed olika röror. Pröva med en sticka om de är klara. Det är supergott att klicka i persiljevitlökssmör i potatisen innan man klickar i röran
Smaka av med salt och peppar. Fördela röran i bakpotatisarna. 4 bakpotatisar. 14 bakpotatisar 4 dl lätt crème fraiche 4 tsk dijonsenap 2 msk kapris 2 syrliga äpplen 200 g kallrökt lax 100 g skalade räkor 4 msk hackad gräslök 1-2 msk riven pepparrot Salt PepparBlanda en sås av crème fraiche, senap och kapris. Nagga bakpotatisen och baka i micron ca 10-15 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.